MICROSOFT 365

Microsoft 365

Del dine idéer, og skab noget nyt

sammen med dine kolleger.

Microsoft 365 til virksomheder gør det nemmere end nogensinde.

Lad os tage en snak ​

Kontakt os idag

En moderne måde at arbejde på

En god arbejdsdag kræver, at mange elementer går op i en højere enhed. Du skal have værktøjet til at være produktiv og få noget arbejde fra hånden. Al arbejdet skal struktureres, så du ikke mister overblik. Og de bedste resultater og vildeste idéer opstår ofte i samarbejde med andre. Derfor er det vigtigt, at kollegerne aldrig er mere end ét klik væk. Uanset om du arbejder hjemme, er til kundemøde ude i byen eller sidder på kontoret.

Microsoft 365 til virksomheder er en perfekt mikstur af alt det, der skal fungere, for at du eller dine medarbejdere performer bedst. Her får du alle de programmer, du kender så godt – drysset med en god portion webtilgængelighed, sikkerhed og nye muligheder for samarbejde og videndeling.

Med Microsoft 365 på alle enheder kan du arbejde smartere og udnytte alle de muligheder, en moderne arbejdsplads skaber.

Microsoft 365 indeholder følgende apps

Vi er Microsoft Gold Partner og har mange års erfaring i drift og support af Microsoft 365 til virksomheder.

Opgradér samarbejdet i virksomheden med Microsoft 365

FÅ OPGAVER FRA HÅNDEN

Kom godt i gang med dine arbejdsopgaver med opdaterede versioner af populære programmer som Word, Excel og PowerPoint.

ET GODT SAMARBEJDE

Styrk samarbejdet med dine kolleger. Med Teams er de kun én besked eller videoopkald væk.

SKAB FORBINDELSER, OG HOLD OVERBLIKKET

Skab gode forbindelser til kunder og kolleger med Outlook - og hold overblikket med en online kalender.

ARBEJD OVERALT

Microsoft 365 er tilgængeligt på alle enheder, så du kan drible videre med bolden, så snart den er foran dig.

Knyt medarbejderne tættere sammen med Microsoft Teams

Alene kan du meget – sammen kan vi endnu mere. Hold kontakten til dine kolleger eller medarbejdere, uanset hvor de befinder sig. Skriv en besked i chatten, send en fil, du ønsker feedback på – eller start et videoopkald for at sparre med en kollega, der altid har de bedste idéer.

 

På den måde skaber du en tæt kontakt til både medarbejdere, kolleger, kunder og andre eksterne samarbejdspartnere. Og det er ligemeget, hvor du befinder dig. Microsoft 365 kan tilgås på både computer, tablet og mobil – så du nemt kan logge på, uanset om du sidder på hjemmekontoret, til kundemøde eller i sofaen med et hold forkølede unger.

 

Hurtig adgang til vigtige dokumenter? Læg det hele i OneDrive

En vigtig PowerPoint-præsentation, der forsvinder sporløst i C-drevet eller på skrivebordet. Det kommer ikke til at ske, når du og dine kolleger giver filerne vinger og lader dem flyve op i skyen. Med OneDrive kan du tilgå alle nødvendige filer overalt online – både kundedata, billeder og vigtige præsentationer.

Og bare rolig. Der er fuldstændig styr på sikkerheden. Selvom du kan tilgå filerne overalt, er der ikke andre lange fingre, der kan. Microsoft 365 har indbyggede sikkerhedsfunktioner som bl.a.:

“83% af vidensmedarbejdere er afhængig af teknologi for at kunne samarbejde, og 35% bruger stadig e-mail, når de deler filer.”
Mette Munch, Administrations- og IT-medarbejder hos Danske Hospitalsklovne om samarbejdet med A-One Solutions

Personlig IT-support lige ved hånden
- så du kan koncentrere dig om noget andet

Hos os får du en effektiv IT-afdeling, der kun er et opkald væk. Vi bryster os af at være Danmarks mest personlige IT-support – og hos os bliver alle kunder behandlet på samme nærværende og nysgerrige facon. I telefonen bliver du altid mødt af en konsulent, der tager direkte imod dig. Her er ingen mellemled.

Vi synes, Microsoft 365 kan det hele. Derfor er hosting og support af Microsoft 365 en af vores spidskompetencer – og vi ved, hvad det handler om. Vi er nemlig Microsoft Gold Partner og har mange års erfaring i både drift og support hertil.

Vores opgave er bl.a. at

Så er din opgave bare at lave noget andet, der giver din arbejdsdag værdi. Tage til kundemøde eller drikke en varm kop kaffe, måske.

Med Microsoft 365 betaler du kun for det, du har behov for. Det er en abonnementsløsning, hvor din pris afhænger af, hvor mange medarbejdere I er i virksomheden. Spørg, hvis du er i tvivl. Vi finder den rigtige løsning til dig.

Vi synes, Microsoft 365 kan det hele. Derfor er hosting og support af Microsoft 365 en af vores spidskompetencer – og vi ved, hvad det handler om. Vi er nemlig Microsoft Gold Partner og har mange års erfaring i både drift og support hertil.

Microsoft 365 Business Basic

37,80 kr / md
  • 24/7 support

Microsoft 365 Business Standard

78,70 kr / md
  • 24/7 support

Microsoft 365 Business Premium

138,50 / md
  • 24/7 support

Vis menu