MICROSOFT DEFENDER

MICROSOFT DEFENDER

Få styr på sikkerheden,

og beskyt alle dine enheder.

Microsoft Defender for virksomheder

er en del af Microsoft 365 Business Premium.

Lad os tage en snak

DSCF2235

Mindre virksomheder kan også blive ramt af cyberangreb

Der sker rigtig meget i verden lige nu, og det er ikke alle hændelser, der er lige gode. Cybertruslen er større end nogensinde. Og malware, virusser og phishing diskriminerer ikke virksomheder på deres størrelse. Det er alle virksomheder, der står for skud. Derfor er det vigtigt, at du er klar til at modstå disse trusler.

Microsoft Defender til virksomheder er en omfattende og skybaseret sikkerhedsløsning for små- og mellemstore virksomheder op til 300 medarbejdere. Programmet beskytter alle dine medarbejderes enheder – både computer, tablet og mobil – så I altid er sikret mod udefrakommende angreb.

Sikkerhed er uvurderligt. Men med Microsoft Defender for virksomheder får du omfattende sikkerhed til en lav pris som en del af Microsoft 365 Business Premium.

Vi er Microsoft Gold Partner og har mange års erfaring i drift og support af Microsoft 365 til virksomheder.

Opgradér samarbejdet i virksomheden med Microsoft 365

Beskyt dine slutbrugere - på alle enheder

Skab sikkerhed på tværs af enheder. Den indbyggede intelligens beskytter, registrerer og reagerer, når der er en cybertrussel i sigte.

Omfattende cybersikkerhed

Defender giver næste generations beskyttelse, som både beskytter mod ransomware, malware, spyware, phishing og uønskede programmer.

Dashboard til trusler og sårbarheder

Identificér og administrér sårbarheder og forkerte konfigurationer i softwaren, så du kan optimere din sikkerhedsindsats.

Én ting mindre at tænke på

Det er ikke rart at gå og bekymre sig om sikkerheden. Derfor får du enkel konfiguration og et sikkerhedsprogram, der er nemt at anvende.

Microsoft Defender beskytter din virksomhed og giver ro i sindet

Som leder er cybertrusler og IT-sikkerhed ikke noget, man har lyst til at studse for meget over hver dag. Det tager tid – tid, der kan bruges bedre et andet sted.

Microsoft Defender for virksomheder giver ro i sindet. Programmet har en indbygget intelligens, der nemt kan registrere og reagere mod trusler. Det hele sker automatisk, så snart den enkle konfiguration er færdiggjort på alle devices.

Har du lige ansat en ny medarbejder til teamet? Onboard nye enheder med få trin – følg blot de anbefalede sikkerhedspolitikker, og opnå slutpunktssikkerhed, der forhindrer cybertrusler i at ramme jer.

Men kan jeg ikke bare installere et virusprogram?

Windows_Defender-Logo.wine

Dermed får du al den beskyttelse og cybersikkerhed, du har brug for som en lille eller mellemstor virksomhed på under 300 medarbejdere. Og du får en chance for at opdage trusler, inden de bliver til seriøse (og dyre) problemer.

“Vores antimalware-funktioner opnår konsekvent høje scores i uafhængige tests.”
Microsoft.com om Microsoft Defender for virksomheder

Nem brugerflade

1920_Panel01_FullBleedHero_WindowsSecurity

Personlig IT-support - kun et opkald væk

A-one Solutions har Danmarks mest personlige IT-support. Og det skal du endelig benytte dig af. Microsoft 365 Business Premium inkl. Microsoft Defender er en af vores spidskompetencer – så vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med dine sikkerhedsudfordringer. Og vi giver ikke slip på dig, før problemet er løst.

Stil os nysgerrige spørgsmål som:

Hvad skal det så koste?

Hvis du allerede har Microsoft 365 Business Premium – så værsgo’. Du har faktisk allerede Microsoft Defender for virksomheder lige ved hånden. Klar til at skabe effektiv beskyttelse mod trusler fra omverdenen. 

Kontakt os gerne for at få afklaring om, hvorvidt Microsoft Defender kunne være en sikkerhedsløsning for din virksomhed.

Prisen på Microsoft 365 Business Premium inkl. Microsoft Defender er 138,50 ekskl. moms (månedlig pris pr. medarbejder).

Udover en omfattende sikkerhedsløsning får du også adgang til populære programmer som Teams, SharePoint og OneDrive.