Privatlivs-politik

Generelt

Firmainformation:

A-one Solutions ApS

CVR-nr. 28702248

Herstedvang 7A, 1. th

2620 Albertslund

Vi opsamler kun personlige data i forbindelse med supportopgaver, køb via vores webshop eller i forbindelse med drift af vores kunders løsning.

Vi har kun erhvervskunder og personligdata opbevares kun i relation til de opgaver vi udfører for vores kunder.

Personligdata opbevares kun såfremt man henvender sig til A-one Solutions via en af følgende:

Websteder:

https://www.a-os.dk

https://shop.a-os.dk

https://support.a-os.dk

Support:

T: 70264850

M: support@a-os.dk

www: Kontaktformular på website

Personlig kontakt til en af A-one Solutions medarbejdere

For bedre at kunne hjælpe dig, indsamler vi følgende personlige data

Navn

Adresse

telefonnummer

mailadresse

Herudover indsamler vi (hvis nødvendigt)

Ip-adresser og anden teknisk beskrivelse som evt. kan relateres til personlige data

Ud over data der oprettes i forbindelse med ovenstående vil personlige data bliver også genereret fra tekniske processer, såsom kontaktformularer, kommentarer, cookies, analytics og tredjeparters indlejringer.

”Herefter blot nævnt som ”personlige data” med mindre andet er angivet”

A-one Solutions opbevarer kun personlige data såfremt det tjener et formål i forbindelse med den support A-one Solutions yder eller de løsninger der købes igennem A-one Solutions.

Personlige data slettes når A-one Solutions ikke længere bruger dem i forbindelse med support og drift hos dennes kunder, samt i forbindelse med købshistorik.

Personlige data kan danne grundlag for fakturering og derved fremgå på faktura fremsendt til kunde.

Brug af vores kontaktformular

A-one Solutions tilbyder kunder at oprette support sager og tage generel kontakt, igennem kontaktformular på website. Du skal blot udfylde:

Navn

Mailadresse

Telefonnummer

Besked

Besked feltet må IKKE bruges til personlige data og A-one Solutions fralægger sig ethvert ansvar herfor.

Hvem vi deler dine data med

Som udgangspunkt deler A-one Solutions ikke personlige data med andre leverandører og producenter. I forbindelse med oprettelse af supportsager hos førende cloududbydere, kan vi videre formidle personlige data, såsom:

Navn

Telefonnummer

Mailadresse

Vi bruger aktivt personlige data i forbindelse med nødvendige driftsinformationer.

Som udgangspunkt bruger A-one Solutions ikke personlige data i forbindelse med markedsføring, dette kan dog forekomme.

Så længe gemmer vi dine data

For at yde vores kunder den bedste og mest personlige service, så gemmer vi personlige data så længe som det giver mening i forhold til vores ydelser.

Ved en kundeaftales ophør vil personlige data slettes, så snart disse data ikke længere benyttes af A-one Solutions i forhold til drift og support. Personlige data i forbindelse med specifikke sager vil kun blive slettet, såfremt A-one Solutions vurderer at disse data ikke skal benyttes fremadrettet.

Ved oprettelse af supportsag, som bruger hos A-one Solutions kunde, overdrages rettigheder over personlige data til A-one Solutions, såfremt disse bruges til internt brug eller i forbindelse med oprettelse af en supportsag hos producent eller leverandøren.

Rettigheder over personlige data

Ved oprettelse af supportsag, som bruger hos A-one Solutions kunde, overdrages rettigheder over personlige data til A-one Solutions, såfremt disse bruges til internt brug eller i forbindelse med oprettelse af en supportsag hos producent eller leverandøren.

Hvor opbevarer vi dine data

For at give vores kunder den bedste og mest personlige service, benytter A-one Solutions sig af de førende internationale cloud udbyderes løsninger. Her kan Microsoft Azure, Office 365, Dynamics 365, mfl. nævnes.

A-one Solutions opbevarer data i og udenfor EU. Jævnfør den europæiske databeskyttelses lov følger A-one Solutions op på at valgte internationale cloud udbydere alle efterlever den standard vi benytter i EU.

A-one Solutions opbevarer ligeledes data på egne servere i eget datacenter, som er placeret i Danmark.

Kontakt os for yderlige information

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@a-os.dk for yderlig information. Da vi har forrygende travlt med at hjælpe vores kunder, skal du forvente en besvarelsestid på ca. 2-3 uger fra vi har modtaget din henvendelse.

Databeskyttelse

Alle data er beskyttet af tidssvarende løsninger, hvor to-faktor adgang er som minimum og alle følger vores standarder.

Vores personale er uddannet internt i databeskyttelse, hvor flere rådgiver vores kunder om samme emne.

Hvis uheldet er ude

Vi overvåger samtlige løsninger hvori der opbevares personlige data. Fejl vil løbende blive rettet og ved mistanke om misbrug kan der lukkes ned centralt fra A-one Solutions driftscenter.

Indhentning af data

A-one Solutions indhenter som udgangspunkt kun data fra CVR.dk og som udgangspunkt indeholder disse udtræk ikke personlige data.