Microsoft MFA

MFA

Stærk IT-sikkerhed er altafgørende for en virksomhed. Stor som lille.

multifaktorgodkendelse på login til apps og programmer – og beskyt dine data.

 

Lad os tage en snak ​

Kontakt os idag

Sæt dine data bag lås og slå

Man må ikke stjæle. Det ved vi alle. Men det er desværre ikke alle, der lever efter de gode, gamle dyder. Cybertruslen er større end nogensinde, og malware, virusser og phishing står på spring for at få fat i din virksomheds data.

Og cybertrusler diskriminerer ikke virksomheder på deres størrelse. Desværre. Enhver virksomhed står potentielt i skudlinjen for datatyveri og IT-kriminalitet.

Det er derfor helt essentielt, at du sætter virksomhedens informationer og dokumenter bag lås og slå og kun giver nøglen til medarbejderne. Men du skal hive lidt mere end en kompliceret adgangskode op af hatten, for at dine data er sikret. Der skal multifaktorgodkendelse til.

Og her kommer den gode nyhed. Multifaktorgodkendelse (MFA) findes allerede i Microsoft 365 for virksomheder. Det skal blot aktiveres. Og det hjælper vi gerne med. 

 

Vi er Microsoft Gold Partner og ved, hvordan du skaber et sikkert login

Opgradér samarbejdet i virksomheden med Microsoft 365

En del af Microsoft 365 for virksomheder

Multifaktorgodkendelse er en del af Azure Active Directory (Azure AD), som du finder i vores tre forskellige Microsoft-pakker: Basic, Standard og Premium.

Sikkerhed for interne og eksterne samarbejdspartnere

Det er ikke kun dine egne data, der står på spil. I dit arkiv har du også medarbejder- og kundedata, der ikke må komme i de forkerte hænder. Beskyt dem med MFA.

Nemt. Hurtigt. Sikkert.

Det er både nemt og hurtigt at få et sikkert login med multifaktorgodkendelse. Du giver os bare et kald, så ordner vi det lynhurtigt for dig.

Skærp adgangen til virksomhedens data​

Med multifaktorgodkendelse er det rigtig svært - næsten umuligt - for hackere at få adgang til din virksomheds data. Det giver ro i maven.

Jeg vil gerne sikre mine data. Hvad gør jeg nu?

  • Jeg har allerede Microsoft 365 for virksomheder

    Så klap i hænderne. Du har faktisk allerede Azure AD som en del af din Microsoft Cloud-tjeneste. Den skal bare aktiveres.

  • Nej, jeg har ikke en Microsoft Cloud-tjeneste

    Du skal have Microsoft 365 for virksomheder, før du kan få adgang til Azure AD - og dermed også få multifaktorgodkendelse til dine logins. Ring til os, og find ud af, hvilken pakke der passer bedst til din virksomhed.

“Jeg har altså allerede en vildt kompliceret adgangskode, ingen kan gætte” Kj56GiHejPluto16#.

Har du lavet en super stærk og kompliceret adgangskode? Sådan én ingen kan gætte?

Det er rigtig godt. Men det er bare slet ikke nok, hvis du gerne vil placere dine data bag de tykkeste mure. I de fleste identitetsangreb har det nemlig ingen betydning, hvor lang eller besværlig din adgangskode er.

Så har du og dine medarbejdere kun en adgangskode som login, er din virksomhed sårbar over for cyber- og identitetsangreb.

Multifaktorgodkendelse kan bestå af alt fra et fingeraftryk til en SMS-kode. Du vælger selv, hvad der fungerer bedst for jer. Login-processen starter, som altid, med et godt, stærkt kodeord. Og med den ekstra identitetsbekræftelse, i form af fx en SMS-kode, står I langt stærkere og sikrere, end I gjorde før.

Os? Vi er Danmarks mest personlige IT-support

Vi er ikke super gode til skateboard-tricks eller at jonglere. Men vi er mestre i IT-sprog og Microsoft-løsninger – og derfor kender vi også alt til multifaktorgodkendelse og Azure AD. Og så bryster vi os af at være Danmarks mest personlige IT-support.

Ring til os, og stil nysgerrige spørgsmål såsom:

Hos A-one Solutions får du ikke hr.-og-fru-hvem-som-helst i røret, når du ringer til vores support. Du får kontakt til en imødekommende konsulent – og han/hun kan hurtigt hjælpe dig videre med dine spørgsmål og ønsker.

Tre løsninger. Tre priser. Tre slags behov.

Du skal kun betale for det, du har behov for. Derfor er Microsoft 365 opdelt i tre pakker, der passer til tre forskellige behov.

Og du skal selvfølgelig kun betale en fast månedlig pris pr. medarbejder.

Microsoft 365 Business Basic

37,80 kr/md
  • 24/7 support

Microsoft 365 Business Standard

78,70 kr/md
  • 24/7 support

Microsoft 365 Business Premium

138,50/md
  • 24/7 support

Vis menu