Om A-One Solutions

Danmarks mest personlige IT

Vores mission som din IT-konsulent

Som din IT-konsulent er vores mission at sikre, at teknologi fungerer som en styrke for din forretning. Vi tilbyder skræddersyede IT-løsninger, der spænder fra Cloud-services til sikkerhedsstrategier, alt imens vi prioriterer sikkerhed og pålidelighed. Vores team af eksperter arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine unikke behov og udvikle strategier, der understøtter din virksomheds vækst og effektivitet.

Vores Histore

A-one Solutions er en IT-virksomhed etableret i 2000 med mere end 15 års erfaring. Vi startede ud med at udvikle software på en hosted platform, men i 2005 tog det hele fart og det nuværende A-one Solutions blev til.

Vi er nu et konsulenthus, som kan tilbyde dig de bedste hosting-faciliteter, hvor drift, kundesupport og sikkerhed er det absolutte hovedfokus. A-one er de eneste i Danmark der tilbyder et løsningskoncept, som indebærer en kombination af cloud/hosting indeholdende remote support samt lokal IT-support.

A-one Solutions har til huse i Albertslund, hostingcenter i Taastrup og 15 selvstændige konsulenter placeret geografisk korrekt i forhold til vores mange kunder rundt om i landet. På hovedkontoret i Albertslund sidder vores salgs-, drifts- og marketingsafdeling, samt presales.

Kerneværdier

Hos A-one Solutions er der 7 kerneværdier, som spiller en vigtig rolle i virksomheden. 

  • Ærlighed – vi pakker ikke noget ind, vi siger tingene som de er
  • Engagement – vi brænder for det, vi gør
  • Ansvar – vi giver ikke slip før problemet er løst
  • Ærekærhed – tilfredse og genkøbende kunder er en æresag
  • Et ord er et ord – når vi har lovet noget, overholder vi det
  • Vi lytter til vores kunder – vi leverer kun det, I har brug for
  • Fleksibilitet – Vi gør det, der skal til
Kom igang i dag, du kan book et gratis møde herunder.

Vores ekspertområder

Vores IT support tilbyder

Microsoft Copilot: Fremtidens arbejdsassistent

Microsoft Copilot forvandler din arbejdsdag med AI, der gør opgaver lettere og mere effektive. Denne intelligente assistent hjælper med at automatisere rutinearbejde og fremhæver indsigt, så du kan bruge mere tid på kreativitet og innovation.

Microsoft opsættelse og rådgivning for din virksomhed

Vores eksperter tilbyder dybdegående rådgivning og implementering af Microsoft-teknologier tilpasset din virksomheds behov. Vi fokuserer på at optimere dine IT-systemer med høj sikkerhed og effektivitet, så du får det bedste udbytte.

Beskyt dit firma: Sikker hosting med Azure

I dagens digitale verden er sikker hosting ikke blot en luksus, men en nødvendighed for enhver virksomhed. Vores Azure hosting-løsninger garanterer robust sikkerhed og konstant overvågning, beskytter dine data mod trusler og sikrer driftsstabilitet 24/7, hvilket er essentielt for at opretholde tillid og kontinuitet i din virksomheds operationer.

Vi sørger for at du kan arbejde

Vores supportteam er altid tilgængeligt for at sikre, at du får den hjælp, du behøver. Vi tilbyder omfattende assistance og er dedikerede til hurtigt at løse ethvert problem, så din virksomhed kan fortsætte med at køre problemfrit.

Kontakt os

Har du flere spørgsmål? Vi står klar ved linjen

Du kan ringe til dette nummer for alle relvante sprøgsmål eller support.

+45 70 26 48 50


Vis menu