Microsoft Copilot for Security: En AI-assistent til at styrke din cybersikkerhed 

Microsoft Copilot for Security lanceres den 1. april 2024, og er bredt tilgængelig med nye muligheder.

Bekymringer om kunstig intelligens sikkerhed stiger – Microsoft tager et nyt skridt med Copilot for Security.

Kunstig intelligens (AI) vinder frem i mange aspekter i vores liv i 2024, og sikkerhedsindustrien arbejder for at følge trop.

Når vi bevæger os online i mange aspekter af både privat- og arbejdsliv, er der behov for at vores digitale aftryk ikke efterlader spor som kan misbruges, eller at vores data infiltreres af cyberkriminelle.  

Microsoft tager AI fremtiden alvorligt med lanceringen af Security Copilot, en AI-dreven assistent og chatbot til at supportere IT- og cybersikkerhedsmedarbejdere.

Copilot for Security er som din personlige sikkerhedsekspert, der er klar til at hjælpe på et øjeblik. Forestil dig at have en assistent, der holder øje med din virksomheds digitale sikkerhed døgnet rundt, så du kan være tryg og fokusere på det, du gør bedst.

Men bekymringerne om AI’s potentielle farer og generelle potentiale stiger også.  

En selvstændig, fleksibel og sikker løsning

Copilot for Security er et kraftfuldt værktøj, der kan bruges som en selvstændig løsning eller integreres med dine eksisterende sikkerhedssytemer.  

Den understøtter plugins fra tredjeparts udviklere og integreres problemfrit med Microsoft Defender 365 og andre cloud-baserede sikkerhedstjenester.

En hjælpende hånd til at assistere dine IT-professionelle 

Copilot for Security er en AI-dreven sikkerhedsløsning, der hjælper sikkerhedsspecialister med:

  • Reagere på hændelser: den kan give anbefalinger og handlingsplaner til at håndtere sikkerhedshændelser effektivt.
  • Jage trusler: den kan hjælpe med at identificere og analysere potentielle trusler, malware og phishing angreb, før de forårsager skade. 
  • Indsamle og spore data: kan automatisere indsamling og sporing af sikkerhedsdata, hvilket kan give et mere omfattende billede af din sikkerhedsstatus. 
  • Administrere sikkerhedspositioner: kan hjælpe med med at administrere sikkerhedsopdateringer, konfigurationer og tilladelser. 

Værktøjet kan altså give sandsynelige forslag på, hvordan en sikkerhedsanalytiker ville reagere på en hændelsesrapport.  

Vi kender Copilot som vores sprogmodel værktøj, som nu introducerer Security delen som en hjælp med effektive muligheder for at styrke IT-sikkerheden lynhurtigt. 

Du behøver ikke være en IT-ekspert for at forstå og beskytte din virksomhed mod cybertrusler. Værktøjet vil samle og analysere data i realtid, spotte potentielle trusler og hjælpe med at løse dem, før de bliver et problem.

Og det bedste er, at Copilot for Security ikke kun taler teknisk. Den kan omdanne komplekse sikkerhedsinformationer til letforståelige rapporter, som alle i din virksomhed kan forstå. Så uanset om du er direktør, HR-medarbejder eller marketingansvarlig, kan du være sikker på, at din virksomheds digitale sikkerhed er i gode hænder.

Ansvarlig AI med Microsoft Copilot for Security: 

Microsoft er forpligtet til at udvikle og implementere AI på en ansvarlig måde. Den bestræbelse ser vi som gensidig respekt til deres brugere, eftersom Copilot for Security er designet med følgende principper: 

 

  • Gennemsigtighed: Det er klart, hvordan Copilot for Security fungerer, og hvilke af dine data den har adgang til og benytter.
  • Retfærdighed: Værktøjet er designet til at være retfærdig og undgå bias.
  • Robusthed: Den er også designet til at være robust og modstandsdygtig over for manipulation.
  • Menneskelig kontrol: Mennesker har altid kontrol over Copilot for Security!
Med Copilot for Security kan du være rolig og vide, at din virksomhed er beskyttet mod digitale trusler, så du kan fortsætte arbejdet, uden bekymringer.

Balance i priser, sprog og tilgængelighed

Prismæssigt vil brugere faktueres med betaling efter brug.

Det bliver dermed ikke en månedlig engangsafgift som Copilot for Microsoft 365.

I stedet vil Microsoft afkræve virksomheder 4 dollars pr. time, svarende til 27.45Kr/time. Det bliver som en del af en forbrugsmodel, afhængig af antallet af SCU’er (security compute unit), som brugeren har behov for. 

Det betyder at Microsoft giver brugerne muligheden for at eksperimentere med Security Copilot og derefter skalere op efter behov. 

Security Copilot brugergrænseflade findes på 25 forskellige sprog, og kan behandle beskeder og svare på otte forskellige sprog – hvilket udvides til flere sprog i skrivende stund. 

Brugerne er begejstrede for øget effektivitet

En bemærkelsesværdig 97% af brugerne, der testede Copilot for Security, udtrykte et ønske om at bruge det igen. Dette taler for programmets evne til at optimere sikkerhedsteams arbejde og forbedre effektiviteten. 

Demoer har vist i en rapport, at Copilot for Security kan øge arbejdseffektiviteten for både unge og erfarne sikkerhedsspecialister. 

  1. Unge specialister oplever en hastighedsforøgelse på 26% og en nøjagtighedsforbedring på 35%.
  2. Erfarne specialister kan se en hastighedsforøgelse på 22% og en produktivtetsstigning på 7%.  
Copilot for Security strømliner trusselsovervågning og respons ved at generere hurtige rapporter og opsummere trusselsinformation på et letforståeligt IT-sprog.