Microsoft 365 Copilot er tilgængelig for alle

Copilot til Microsoft 365
- for organisationer

Copilot er nu tilgængelig for alle små og mellemstore virksomheder – Copilot til Microsoft 365 er den bedste oplevelse for organisationer, hvor Copilot Pro er det bedste valg for individuelle brugere. 

300 ansatte som minimumskrav er netop fjernet, hvor organisationer af den størrelse siden november, har kunne tilgå Copilot AI-assistenten mod betaling.

Microsoft 365 Copilot fungerer som din daglige AI-ven, der bringer AI-dreven webchat direkte ind i dine arbejdsprocesser. 

Men forstår du fuldt ud potentialet ved investering i Copilot? Er du forberedt på integrationen der betyder læring, tilpasning og nødvendige lag af sikkerhed og compliance? Og vigtigst, har du en plan for, hvordan dit team effektivt kan benytte Copilots muligheder og omsætte udbyttet?

For en problemfri integration af Copilot, sidder A-one Solutions team klar til at assistere og rådgive din Copilot rejse. 

Vi griber dine udfordringer, forvandler dem til løsninger og sammen dykker vi ned i nuancerne i adgangsstyring, sikkerhedsprotokoller og procedurer målrettet jeres forretningslandskab.

Abonnementets muligheder

Til 30 USD om måneden, svarende til 206 DKR, kan du købe mellem 1 og 299 licenser, eller flere, afhængig af dit og jeres behov. 

Abonnementet giver Copilot adgang til dine velkendte apps i Teams, Word, Outlook, Excel og PowerPoint blandt flere. 

Og med ekstra tilføjelser som Microsoft Graph Grounding, Enterprise-grade Data beskyttelse og Copilot Studio.

Desuden har Microsoft også fjernet kravet om en Microsoft 365-licens, dermed er Copilot tilgængelig for kunder med enten:
  • Microsoft 365 E3 og E5-licenser.
  • Office 365 E3 og E5-licenser.
  • Microsoft 365 Business Standard & Business Premium

Som nævnt under ovenstående billede, er det vigtigt at understrege, at abonnementsprisen er pr. bruger, også selv om du allerede har et familie abonnement på Microsoft 365.

Copilot Pro
- for individuelle

Den nyeste tilføjelse til Copilot produktlinjen, er Copilot Pro. Til individuelle brugere der søger at hæve deres AI kundskaber til næste niveau. 

De essentielle funktioner: 

  • Topmoderne AI-modeller som GPT-4 Turbo fra OpenAI
  • Integration med Microsoft-Apps: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook – uanset hvilken enhed er du forbundet.
  • AI-drevne superkræfter: skab dokumenter, formidl dine e-mails stærke og præsentationer bliver levende. Du kan med integreret AI-billedeskabelse, DALL-E 3, og tilpassede Copilot GPT’er, udføre specifikke opgaver og personlige emner.
  • Fortrolig databehandling: når du logger ind med arbejdskonto, Microsoft Entra ID, så tilføjes Copilot kommercielle databeskyttelse uden ekstra omkostninger.

Abonnementets muligheder og som app – Android & iOS

Til 20 USD om måneden, svarende til 137 DKR, kan du købe eget abonnement i en single-user oplevelse, der forbinder dine enheder.

Og med ekstra tilføjelse af Copilot GPT builder, hvor du desuden får funktioner der omfatter Copilot chatbot som mobilapp, lignende ChatGPT, og Copilot direkte i din Microsoft 365 app.

Sæt gang i din Copilot rejse - men gør det meningsfyldt for dig

At implementere banebrydende teknologi som Microsoft 365 Copilot er garanteret fristende, men det handler om at tage et nærmere kig, og forstå mulighederne.

Det er nemlig ikke kun at anskaffe et nyt værktøj der på magisk vis løser ens opgaver.

Hos A-one Solutions assisterer vi gerne med den strategiske planlægning af kunstig intelligens. Vi tror på at teknologiadoptionen vil fremme vores kunders daglige arbejdsliv.

Vores mål går ud på at oplyse og hjælpe med konkret Copilot support, så du er sikret, og at din investering i Copilot kan blive omsat til målbare forretningsresultater!

Er Microsoft 365 Copilot det værd?

Vores svar er ja, for med dette abonnement har du ikke kun den nyeste teknologi, men en ny effektiv måde at arbejde med opgaver på.

Det er svært at ignorere, for din produktivitet kan nå nye højder med den rette support.

Kort sagt er det en værdifuld investering for dem, der tør og ønsker at være på forkant med kunstig intelligens’ hurtige indtræden i verden! 


Vis menu