signNow – en cloudbaseret elektronisk signatur

signNow

Underskriv dokumenter online, lav aftaler, forhandl kontrakter og accepter betalinger ved juridisk bindende e-signaturer.

At signere med din underskrift kræver ikke længere nødvendigvis kuglepen og papir, vi gør det nemlig via e-signatur til vores kunder. 

Gennem signNow sender vi underskrifter digitalt ud til kunder, der let kan administrere egen signatur – derfra kan vi lettere styre kontrakter uden papirrod og forsinkelser frem og tilbage med dokumenter. SignNow tilbyder en simpel løsning til et vanskeligt problem, at få underskrevet dokumenter på afstand.

Dine signNow-løsninger bidrager til effektivitet på flere områder:

  • Holder kontrakter beskyttet – styrk din dokumentsikkerhed og beskytter kontrakterne mod trusler med to-faktor godkendelse. Før en kontrakt underskrives med en e-signatur, kan du bede modtageren om at bevise deres identitet.
  • SignNow som app – med installation af appen på din iOS eller Android enhed, har du mulighed for at skrive under hvor som helst når som helst online. Offline fungerer det stadig, når du igen er på internettet, registreres dit arbejde. Med din e-signatur ved hånden 24/7, kan du bruge signNow til at spare tid og kræfter. Med få klik e-signerer du kontrakter, dokumenter, formularer selv i dine forretningsprogrammer så du undgår at skifte mellem vinduer og faner.
  • Lav indtastningsklare blanketter – du former og opdaterer ethvert dokument med felter som kan udfyldes, gøre dem obligatoriske eller valgfrie og betingelser for hvem de kan vises til. Du sikrer at underskrivere udfylder blanketten korrekt ved at tildele felterne roller.
  • Luk aftaler med prompte betaling – digitalt er det lettere at indsamle dokumenter fra både kunder, partnere og medarbejdere på få minutter frem for uger. Her er det også muligt at bede om e-signatur på vedtægter og artikler – ved at tilføje et gebyrfelt for automatisk at indsamle betaling under kontraktsigneringen.

Effektiviser og automatiser dine signaturprocesser med en digital signaturplatform som signNow

Du får, uden kortoplysninger, via din e-mail en 7 dages gratis prøveperiode

Derefter tilbyder signNow følgende abonnementer:

Business 54,22DKK (8USD)

Business premium 101,66DKK (15USD)

Enterprise 203,32DKK (30USD)

Business cloud 338,88DKK (50USD)

Følgende to virksomheder anbefaler signNow og siger følgende:

”Denne software har øget vores forretningsværdi. Jeg er sluppet af med de gentagende opgaver. Jeg er i stand til at skabe de mobile native webformularer. Nu kan jeg nemt lave betalingskontrakter gennem en fair kanal, og deres management er meget let”

-Megan Bond, Digital marketing management hos Electrolux

”airSlate signNow har gjort livet lettere for mig. Det har været fantastisk at have mulighed for at underskrive kontrakter på farten! Det er nu mindre stressende at få tingende gjort effektivt og hurtigt.”

-Samantha Jo, Enterprise Client Partner hos Yelp

Først og frem tilbyder signNow en bredere vifte af funktioner og muligheder; du kan oprette og udfylde formularer, indsamle betalinger og integrere softwaren med andre apps, systemer og applikationer du bruger – eftersom signNow har en omfattende API.

Endelig kan signNow også være mere omkostningseffektivt for større virksomheder med behov for flere brugere, da deres abonnementsplaner inkluderer flere brugere som standard.

Kort sagt er signNow en mere omfattende løsning med en bredere vifte af funktioner og muligheder for integrering.


Vis menu