Refurbished IT

Refurbished IT

Du tager et sikkert skridt mod bæredygtighed, besparelser og god kvalitet ved at købe Refurbished.

Vær tryg ved brugt – vi forsikrer dig om 2 årig garanti!

Kære læser – vi hjælper dig med at finde den ideelle løsning, når du skal udskifte din computer. 

Din computer er et par år gammel, og reagerer måske ikke så hurtigt som du var vant til. Det samme sker for alle andres computere og digitale enheder.  

Du hiver frustreret dig selv i håret, klikker på musen hvor intet sker, og computeren føles ikke længere som en medspiller, men snare en modstander. 

Som du stirrer ind i skærmen og mangler direkte respons, går det op for dig, at det på tide at udskifte din outdatede computer. 

Men med så mange tilgængelige muligheder derude – fra nyt, brugt og refurbished – så er der fordele og ulemper ved alle.  

Hvor starter du jagten på en ny computer? Det kan hurtigt blive en uoverskuelig proces at danne sig overblik over, hvad er smart, bedst og optimalt for dig. Det er lettere at være trofast til sin halvdårlige computer, som teknisk set stadig fungerer.  

Men er det grå hår og frustrationen værd? 

Det vil vi ikke mene; her er fordele og ulemper til dine forskellige muligheder 

Hvad betyder Refurbished og hvad får du?

Det som vi skriver til dig om, er netop vores anbefaling vedrørende Refurbished computere, men vi føler os forpligtiget til at oplyse om alle dine muligheder og hvad det er du køber. 

Hvis du er tændt på at spare penge, men ikke er sikker på hvad Refurbished betyder så er du ikke alene om det.

Du skal nødig danne negative konnotationer til noget slidt, dårligt eller brugt. Refurbished er egentlig et paraplybegreb, som refererer til et produkt der er returneret, undersøgt, repareret hvis nødvendigt og til slut solgt. Data og tidligere spor af brug er fjernet og gendannet til fabriksindstillinger. 

I computerbranchen for Refurbished computere, rummer det alt lige fra renoverede stationære og bærbare, som er solgt men aldrig taget ud af kassen, til enheder som har været brugt, der nu er returneret med henblik på videresalg.  

Lad ikke fordomme og myter slå dig ud

Typiske fordomme om Refurbished, er at du ender med et brugt produkt, der hverken kan holde på batteri, er slidt, ingen garantidækning har og med en stor sandsynlighed for at dit køb var en fuser.

En fuser kan også ske ved et køb af ny IT. Ved Refurbished er systemet og produktet gennemtestet, fikset og diagnotiseret af et menneske. Af erfaring kan det være betryggende at dit køb ikke sker automatiseret på et stort plan. Dit refurb produkt har i stedet været i hænderne på en person, som har dobbeltjekket at det virker for dig. 

Selv med et budget der rummer muligheden for at opgradere til det nyeste IT, som for de fleste kan lyde tiltalende, er der andre faktorer der taler for at købe Refurb.

Her har vi listet fordele og ulemper som du kan være OPS på, når du køber Refurb:

Fordele 

  • Besparelser – computeren er typisk mindre dyr end nye computere, men du får stadig en ydeevne som næsten matcher en ny computer.  
  • Godkendt til gensalg – computeren har gennemgået en grundig proces før den må og kan gensælges. Det er måske dit batteri som er syndebukken, men i din Refurbished computer er det testet og skiftet når nødvendigt. 
  • Grøn IT – Nyt, nyt, nyt i en rig forbrugerkultur søger vi mod bæredygtighed og at genbruge for at mindske vores klimaftryk. Det er et kæmpe plus ved en Refurbished computer at have ro i sjælen, når man har handlet miljøvenligt. At reparere og forbedre computere, er for os meningsgivende når det kan genbruges af dig. 
  • Nyere teknologi – Du får muligheden for at teste seneste generations teknologi, systemer og funktioner, uden at føle dig nødsaget til at købe dyreste og spritnye udgivelser. Hvis du en dag vil investere penge i helt nye produkter, har du via en Refurbished computer testet og ved hvad du har behov for – så du ikke køber noget til overpris som du ikke får gavn af. 
  • Garanti- og returpolitik Generelt er der 12-36 mdr. garanti på en ny bærbar. Køber du en refurbished fra os, så får du 2 års garanti på den enhed.

Ulemper 

  • Kend din forhandler – Kvalitetsmæssigt afhænger computerens stand sig af brugen og servicen udført på den. Kend derfor til modellen, hvor den stammer fra og hvad som er blevet udført på den. Dermed kan du træffe en informeret beslutning og minimere risikoen for at købe en computer af dårlig kvalitet.  
  • Ny software og sikkerhed – Teknologi udvikles konstant, så en 2-årig Refurbished computer fungerer som ny, men med tiden kan muligvis ikke køre med nyere software programmer eller forbedret sikkerhedssystemer. 
  • Garanti- og returpolitikRefurbished computere kommer ikke alle med en garanti- og returpolitik. Tjek derfor inden du køber om det er inkluderet. Ofte vil det være inkluderet, netop på grund af den grundige proces som computeren gennemgår inden gensalg. 
  • Lav dit hjemmearbejde – Manglende oplysninger om enheden kan føre til yderligere uforudsete omkostninger.  En dyr realitet hvis du som nævnt, ikke har kendskab til din forhandler og manglende klarhed om produktet som du køber. En batterilevetid der fra start daler og ukendt brugshistorik og data, vil kun ende i frustation for dig (og det skal ikke skal høre hjemme som del af din Refurbished rejse).

Refurbished computere er et fantastisk alternativ

Refurbished IT giver mening for os, når vi gennem Microsoft 365 forbinder vores kunder direkte til deres arbejde igen. Med en refurbished computer, er du ikke bare en del af grøn IT, men din egen arbejdslivscyklus hvor du logger på og kan arbejde videre. Derfor skal det også give mening og gavne dig, at investere i en Refurbished computer.  

Refurb er vejen frem for dig der vil have værdi for dine penge. Designet og standen er stadig i fleste tilfælde af høj kvalitet, systemet arbejder som en ny, du får ny IT og teknolog mellem hænderne, alt i mens du sparer penge.

Dit og vores bidrag til at reducere e-affald har den gavnlige dobbelteffekt: at være god for miljøet og din pengepung. Vi sørger for at levere en computer, der er synet, testet og i top stand til vores kunder.  

Vores kunder er vores højeste prioritet. Køber du en refurbished computer fra os, er du sikret vores service, hvor vi altid er klar til at hjælpe med spørgsmål og problemer.  

Vi håber at du kunne få ny inspiration til din næste opgradering af IT.


Tjek vores webshop ved at trykke på knappen, tast i søgefeltet på Refurbished og ellers er du altid velkommen til at kontakte os.


Vis menu