Power Apps fra A-one

Stilfulde Apps

arbejde fra hånden. På kontoret, lageret og on-the-go.

Pak arbejdsopgaverne ind i en app. Vi udvikler den gerne for dig.

Lad os tage en snak ​

Kontakt os idag

Vi kan app-solut mere end at rådgive

Hver dag står vi op med et brændende IT-hjerte, der banker i brystet. Men vidste du, at vi kan meget mere end at rådgive?

Vi kan også digitalisere dine arbejdsgange og gøre arbejdsdagen nemmere og mere produktiv. Kun ved hjælp af en app, som vores dygtige udviklere tryller frem i Microsoft Power Apps. I samarbejde med dig, selvfølgelig.

Du slipper for løse papirer til højre og venstre – og får alle opgaver, dokumenter og oplysninger samlet ét sted. Nemlig i en app på computeren, tabletten eller telefonen. Som du og dine medarbejdere alligevel altid har ved hånden.

Vil du se os spille med musklerne? Her er fire eksempler på apps, vi har udviklet. For fire virksomheder, som var klar til at hoppe ind i en digitaliseret verden.

Vil en app gøre din hverdag nemmere?

Sæt strøm til din onboarding

Du har ansat en ny medarbejder. Tillykke! Nu venter der en bunke dokumenter, der skal udfyldes. Er du stadig én af dem, som udfylder papirerne i hånden?

Vi har udviklet en onboarding-app for en stor kæde af plejehjem, der var træt af papirer og træge arbejdsgange. Nu hiver de appen frem, når en ny medarbejder er klar til at trække i arbejdstøjet. Her kan lederen både notere navn, skattekort og andre relevante informationer – som vanligt, nu bare i online form.

Hurtigt. Enkelt. Digitalt. Som det skal være på en moderne arbejdsplads, hvor der ikke er plads til spildtid.

Et ERP-system kogt ned i en app

Forestil dig en virksomhed, der arbejder med B2B-salg af sikkerhedsløsninger. Medarbejderne mangler overblik. Bl.a. over lagerstyring, og hvornår det er tid til næste servicebesøg hos kunderne.

Vi gik i tænkeboks og udviklede en app, som fungerer som et ERP-system.

I appen gjorde vi brug af visuelle hjælpemidler til at skabe et endnu hurtigere overblik. Er det snart tid til at besøge kunden og tjekke op på deres brandudstyr? Så vil datoen vises i en rød farve.

Appen giver bl.a. mulighed for:

Gulvmænd med opgaver i lommen

Det er let at få overblik over dagens opgaver, hvis de ligger på rad og række i en app. En app, som du hurtigt kan åbne, uanset om du sidder på kontoret eller kører ude på landevejene.

 

En virksomhed, som bl.a. renoverer gulve for boligselskaber, kontaktede os. Hvordan kunne vi gøre medarbejdernes hverdag lettere og mere digital?

 

Resultatet blev en app, som viser alle oplysninger på boligselskabernes bygninger og lejligheder. Når disse fx ønsker at få et undergulv kontrolleret, noteres det i appen – helt enkelt med en moderne swipe-funktion.

 

På den måde har medarbejderen hurtigt overblik over, hvad der skal laves i den pågældende lejlighed. Og når opgaven er veludført, registreres det med få klik.

 

Et nemt overblik over dagens opgaver

 

Papir er fortid. Apps og digitalisering er fremtiden. Det sparer ikke kun jordkloden for vigtige ressourcer – det gør også virksomhederne skarpere, fordi de hurtigere får arbejde fra hånden.

Gør ligesom denne virksomhed, der arbejder med el, fiber og netværksløsninger. Før havde hver tekniker et fysisk dokument, der listede deres arbejdsopgaver.

Nu har de alle adgang til en app, hvor de hurtigt kan se dagens opgaver. Både hvor de skal hen, hvem kunden er, og hvad der skal laves.

Det er også guld værd for chefen, der med en administratoradgang nemt kan følge med i opgaveløsningen.

Skal vi strikke en app sammen til dig?


Microsoft Power Apps er brugervenligt og fleksibelt. Men vi kan sagtens forstå, hvis du hellere vil bruge tiden på noget andet end app-design og app-udvikling.

Lad os hjælpe dig i mål. Så du kan give arbejdsopgaver, arbejdsgange eller oplysninger digitale klæder – i en app. Med lidt hjælp fra os