Microsoft 365 nyheder

Nyheder i Microsoft

Del filer med et snuptag i OneDrive. Skab interaktive afstemninger i Teams.

Vi giver dig et overblik over nyeste opdateringer i Microsoft 365 for virksomheder.

 

 

Lad os tage en snak ​

Kontakt os idag

En digital og moderne måde at arbejde på? Værsgo!

Højere energipriser, flere naturkatastrofer, mere afstand. Ikke alle nyheder er lige rare. Men heldigvis findes der nogle, der gør din hverdag nemmere, dine omkostninger lavere og dine arbejdsgange hurtigere. Nemlig de nye opdateringer og features i Microsoft 365 for virksomheder.

Er du flittig bruger af OneDrive, Teams og Office, er det tid til at klappe i hænderne. For her byder vi både på bedre delingsoplevelser i OneDrive, mere smidige arbejdsgange i Office og en sjovere måde at interagere med dine mødedeltagere på i Teams.

Er du nysgerrig? Her giver vi et overblik over, hvilke nyheder Microsoft har brygget på – og hvordan de kan gøre din (digitale) arbejdsdag endnu bedre.

Læg dine telefonopkald i skyen med den fleksible løsning Pay-As-You-Go

Foretag og modtag opkald i Microsoft Teams

Vidste du, at Teams er meget mere end videomøder, chat og fildeling? Du kan også nemt foretage og modtage opkald både uden- og inden for organisationen. Altså opkald fra helt almindelige telefonnumre. Også fra udlandet.

Microsoft Teams-telefon erstatter traditionelle PBX-systemer

Bøvler du med besværlige PBX-systemer, når det gælder telefoni? Hiv din telefoni op i skyen med Microsoft Teams, og ring til og fra fastnet- og mobiltelefoner på PSTN (Public Switch Telephone Network).

Pay-As-You-Go: En ny, billigere og smartere løsning

Et mobilabonnement til erhverv kan være en dyr løsning. Med den nye Pay-As-You-Go funktion i Microsoft Teams kan du nu modtage ubegrænsede indgående opkald. Udgående opkald betaler du et gebyr for pr. minut. Og funktionen er allerede tilgængelig i Danmark.

Teams har førertrøjen på


Det skal hverken være dyrt eller kompliceret at ringe til samarbejdspartnere i ind- og udland. Begge krav lever Microsoft Teams op til - og det er måske én af grundene til, at de er førende på markedet, når det gælder skybaseret telefoni.

Har du ikke allerede Microsoft 365 for virksomheder?

Nyheder i OneDrive: Bedre fildeling og et nydesignet OneDrive Home

Før boede de fleste dokumenter i C-drevet eller udprintet i en støvet skuffe. Det er fortid. I dag er moderne arbejdsgange lig med sikker filopbevaring i skyen – hvor du og dine medarbejdere altid kan finde de informationer, I leder efter. Uanset hvor I befinder jer.

Det er nu blevet lettere at dele projektplaner, budgetoversigter og kundelister på tværs af OneDrive, SharePoint og Microsoft Teams. Med få klik er dokumentet sendt hurtigt og sikkert afsted til rette modtager. Og dermed slipper du for at bruge tid på at vedhæfte det manuelt i en mail.

OneDrive Home har også fået nye klæder. Den nydesignede startside fremhæver nu alle seneste filer og aktivitetsopdateringer, så du lynhurtigt kan skabe dig et overblik over dagens to-dos.

Du har sikkert nogle arbejdsmapper, som du vender tilbage til igen og igen. Måske endda dagligt. I navigationslinjen til venstre kan du nu fastgøre de mapper, som du ofte navigerer i. Brug kategorien ‘Hurtig adgang’, og tilpas mapperne til dine behov. Nemt og praktisk.


Nyheder i Teams: Interaktive afstemninger

Digitale møder er en uundværlig vej til videndeling, nye idéer og fællesskabsfølelse. Som mødeleder kan du nu afholde møder med et twist – nemlig ved at oprette (eller genbruge) afstemninger direkte i Teams. Afstemningens resultat bliver herefter synligt for alle.

Det giver en dynamisk og interaktiv mødeoplevelse – og møderne bliver endnu mere spændende og engagerende ved brug af de nye animationer til afstemning og resultatvisning. For hvem har egentligt sagt, at møder skal være kedelige?

“Microsoft Teams Phone is the market leader in cloud calling across VoIP and PSTN with more than 12 million PSTN users. ”

Microsoft.com

Nyheder i Office: Få en personlig og skræddersyet oplevelse

Også Office har fået en overhaling, når det gælder design og funktion. Ændringerne gør dine arbejdsgange både hurtigere, nemmere og mere intuitive. Perfekte krydderier til en produktiv arbejdsdag.

Glæd dig bl.a. til følgende nyheder:

Gør det lettere at oprette, organisere og få adgang til dine nye idéer (både på mobil og web).

Skræddersy Office efter dine behov. Fastgør dine vigtigste kontakter, så du hurtigt kan se, hvad de har lavet siden sidst. Perfekt til arbejdsgruppen eller projektlederen (kun på web).

Lad det hele gå lidt mere tjept! I mobilappen kan du nu hente og genbruge tekst fra billeder og screenshots med ‘Microsoft Lens’. Kopiér teksten, og brug det til noter, mødeplanlægning eller til at dele med andre på tværs af platforme. Så slipper du for at gengive teksten ord for ord.

Er du nysgerrig på nyhederne fra Microsoft?

Udover at være Danmarks mest personlige IT-support, er vi også IT-nørder. Derfor synes vi, at opdateringer og nye funktioner er noget af det bedste, der kan tikke ind i indbakken. Men vi ved også godt, at ikke alle har det sådan.

Ude i virksomhederne skal IT-løsningerne bare fungere. Uden problemer, forvirring eller unødig spildtid. Vi vil gerne hjælpe dig, så Microsoft 365 spiller i din virksomhed. Uden falske toner.

Tre løsninger. Tre priser. Tre slags behov.

Du skal kun betale for det, du har behov for. Derfor er Microsoft 365 opdelt i tre pakker, der passer til tre forskellige behov.

Og du skal selvfølgelig kun betale en fast månedlig pris pr. medarbejder.

Microsoft 365 Business Basic

37,80 kr/md
  • 24/7 support

Microsoft 365 Business Standard

78,70 kr/md
  • 24/7 support

Microsoft 365 Business Premium

138,50/md
  • 24/7 support

Vis menu