Microsoft 365 Backup & Archive – hurtig og præcis hjælp

Beskyt dine enheder med Microsofts værktøjer - Backup & Archive

Teknologi væver sig ind i et hvert aspekt af vores daglige liv, og på arbejdspladsen står vi over for en konstant strøm af trusler, der lurer bag skærmen.

Vi har et fælles ansvar, ikke kun for vores personlige enheder, men også af de professionelle arbejdsværktøjer og cloud-tjenester som arbejdslivet afhænger af.

Vi er her for at sætte fokus på cybersikkerhed og beskyttelsen af de enheder, som vi i dag ikke kan leve uden. Det er præcis de enheder, der næsten har udviklet deres egne liv, som tiltrækker cyberkriminelle som magneter. Med tilkomsten af AI, er landskabet sværere at navigere i når fuskere og svindelere også er i blandt mængden.

Vi sætter gerne fokus på cybersikkerhed og beskyttelse af dine enheder, enten din computer, mobiltelefon eller tablet eller andre digitale online værktøjer som servere, intelligente apparater eller lagringsenheder.

Værktøjerne vi nævner i artiklen, kan fungere som sikkerheded mod de digitale maraudere som lurer i skyggerne. De sikrer, at vores data er i sikkherd, uanset om det er i form af en nødsituation, et malware angreb eller en ærlig fejl, der alligevel truer med at slette din personlige- eller din virksomheds digitale arv. 

Dyk med os ned i cybersikkerhedens fascinerende univers og lær, hvorfor beskyttelse, backup og forsvar er ikke bare en luksus, men en nødvendighed i vores moderne liv. 

Hvor er gemmeknappen for Microsoft 365 forskellige programmer?

Microsoft Defender er en sikkerhedsløsning, der beskytter dine enheder mod cyberangreb.

Ved investering i Microsoft Defender for Business, kan små og mellemstore virksomheder stå imod den digitale krigsførelse og forsvare sig selv mod de mest avancerede og tilfælde cyberangreb.

Det er en investering i fremtiden, der beskytter virksomhedens økonomi, omdømme og vigtigt af alt, overlevelsens for virksomheden.  

Fra Standard versionen til Premium, fra Premium til Enterprise – Vi mener, at IT-sikkerhed er en uundværlig del af dagligdagen, som aldrig bør kompromitteres.

Vi bestræber os efter at gøre det så nemt som muligt for vores kunder med IT-løsninger. Vores systematiske overvågning opfanger de fleste potentielle trusler, hvilket giver os mulighed for at forstærke beskyttelsen omkring dine data.

At sætte sig ind i digital sikkerhed og få den rette sparring er vigtig, og derfor tager vi gerne hånd om det.

Læs mere om Microsoft Defender for Business her:

Microsoft 365 Backup

Microsoft har to nye tjenester, der kan løse problemer med datahåndtering og overholdelse af regler og retningslinjer. Microsoft 365 Backup og Microsoft 365 Archive.

Microsoft 365 Backup gør det muligt for organisationer at sikkerhedskopiere og gendanne deres OneDrive-, Sharepoint- og Exchange Online-data.  

Backuppen er udstyret med avancerede søge- og filterfunktioner, så du lettere og hurtigere kan finde indhold i backups, som filer, websteder og postkasseelementer, ved hjælp af metadata. 

Det essentielle ved denne tjeneste, er sikkerhedskopering af følsomme og kritiske data gemt på tværs af Microsoft 365 applikationer. Backup beskytter mod datatab, slettelser og gendannelse.

Hvordan tager vi styringen inden skrækscenariet for dataangreb? 

Vi har på arbejdspladser et fælles ansvar, til at beskytte og opbevare vores data sikkert, men det kan være utydeligt at egentlig se hvordan.  

Spørgsmålet ikke længere om hvad og hvis du udsættes for angreb, men snarere hvornår rammes du og dermed mister dine data.  

Katastrofale dataskab sker, og ikke alle virksomheder kan bounce back fra sådan et angreb. 

I det uheldige tilfælde af et ransomware-angreb, hjælper Microsoft 365 Backup dig med at gendanne dine data til et sundt tidspunkt. Sådan sikrer vi din virksomheds indhold, og en gendannelse er så nøjagtigt som du husker dine data før angrebet. 

Microsoft 365 Archive

Archive kan hjælpe dig med at håndtere inaktive data, ved at arkivere eller genaktivere hele sider på stedet, uden at skulle arbejde med dine data uden for Microsoft.

At have dine arkiver som del af en ”kold opbevaring”, kan værktøjet sikre at dine Sharepoint for eksempel har adgangspolitikker og datatab foranstaltninger. 

Microsoft forventer at tilføje Archive funktionen til dine fildata, i anden halvdel af 2024. 

Sikkerhed i første prioritet

Lad os se på hvorfor netop du eller I har brug for Microsoft 365 Backup, Archive eller Defender, for med de værktøjer, får du tryghed om at dine følsomme oplysninger er beskyttet og data er sikre.

  • Vi har måske oplevet det, en uhensigtsmæssig sletning – og ved derfor at en sletning ét sted er sjældent kun det ene sted. Hvis du ved et uheld sletter en bruger eller et site, sker sletningen ikke kun ét sted. Det tæller som en digital dominobrik, og dermed er brugerens data som virksomhedskonto og postkasse også slettet. Der findes indbyggede papirkurve og versionshistorik som man kan gå tilbage i, men de er ikke 100% sikkerhedsgodkendte. Når først data har mangler eller er helt forsvundet, ville en backup have gjort gendannelsesprocessen til en mindre hovedpine og interne trusler imødekommes bedst sådan. 
  • Forvirring om huller i politikkerDet kan være en jungle at følge med i, hvordan virksomhedens politikker udvikler sig – dertil opbevaringspolitikken. Med skræddersyet Microsoft løsninger, sigter vi efter transparens så du ved, hvordan du skal begå dig med dine data. Archive kan hjælpe virksomheder med at overholde interne compliance-politikker.
  • Ransomware angreb. Cyberangreb benytter sig af ransomware til at kryptere og låse adgangen til data. En pålidelig backup og arkivering kan være afgørende for at gendanne det stjålne eller tabte data.
  • Rengøring af data. Få overblik og tryghed i at dine dater og filer obevares sikkert, og i en automatiseret proces, kan kunstig intelligens frasortere og slette data du ikke benytter.

Din IT support for din sikkerhed

En stigende trussel af ransomware-krypteringsangreb og sikkerhedsbrud betyder for virksomheder, at cybersikkerhed er et must-have og derfor en topprioritet. Det handler både om at beskytte sig selv imod scam og dermed blive offer for IT-kriminelle, men også at virksomheder ikke udsættes for et større datalæk af følsomme oplysninger.  

Vi skal være realistiske om det digitale landskab og de trusler der følger mulighedernes arbejdsplads. 

Virksomheder og organisationer er nødt til at have et velfungerende system på plads, for at imødekomme de strenge reguleringskrav.

Data er rygraden i enhver organisation i dag, som beskæftiger sig digitalt og online. Det er essentielt at beskytte vores arbejde, for at holde virksomheden kørende. 


Vis menu