LetSignIt styrker medarbejderes e-mail signatur

LetSignIt | dine fremtidige signaturer sker digitalt

Er du træt af at administrere e-mail signaturer manuelt og ønsker du en mere effektiv måde at gøre det på?

 

Vi vil gerne introducere dig for LetSignIt– en central løsning til styring af Outlook signaturer,

der vil spare tid og forbedre signaturprocessen for din organisation. 

 

Vi har desuden lavet en LetSignIt løsning for dig,

hvor vi tilbyder licens og pakker den med i vores velkendte support.

Hvad vores løsning og LetSignIt kan gøre for dig:

Med LetSignIt kan du nemt oprette og administrere signaturer på tværs af hele organisationen og integrere det med eksisterende marketing og andre systemer. Dette betyder, at du kan sikre ensartede og professionelle signaturer, som afspejler din organisations brand og budskab.

Desuden tilbyder LetSignIt en smart marketingfunktion, som giver dig mulighed for at oprette og administrere kampagner, man kan tilføje fx. om messer, nye produkter, ferielukning og generelle nyheder. Du kan oprette en kampagne, der indeholder en signatur med denne information i kun den given periode, som du ønsker det vist på alles signatur. Dette kan hjælpe dig med at kommunikere relevant information til dine kunder og samarbejdspartnere, samtidig med at du sparer tid på at administrere dine signaturer digitalt.

 

En anden fordel ved LetSignIt er det sikkerhedsmæssige aspekt. Digitale underskrifter er mere pålidelige og mere vanskelige at forfalske end de håndskrevne som i kender – derfor giver digitale måder et højt niveau af tillid og sikkerhed. Det virker på os, som en nåleklar løsning for organisationer; at i arbejdet med følsomme datasæt og dokumenter, er det afgørende med en sikker beskyttelse af fortrolige oplysninger.

Med LetSignIt er der bedre overholdelse af lovgivningen: du får hjælp til at sikre dokumenter er korrekt underskrevet og godkendt. Med LetSignIt reducerer du omkostninger af materialer på udskrivning, papir og porto, samt reducering af tid brugt på udveksling af dokumenter. Og med LetSignIt ser vi en bedre kundeoplevelse, når en digital proces gør ting hurtigere og gør alt sammen mere overskueligt.

Klar til at revolutionere måden, din organisation håndterer e-mail signaturer på?

Kontakt os direkte for at lære mere om, hvordan LetSignIt kan hjælpe din virksomhed i dag, og hvordan vi kan tilbyde licens til LetSignIt, pakket ned i en supportløsning tilpasset dig.

Vi håber, at du finder denne information nyttig og ser frem til at høre fra dig snart. 

 

Opsummering af hvad du kan med LetSignIt:

  • Give brugere mulighed for at underskrive og sende dokumenter elektronisk.
  • Gøre det muligt at uploade dokumenter i forskellige filformater, som fx PDF eller Word, og derefter tilføje en digital signatur, enten ved at uploade et billede eller tegne den med musen.
  • Sende dine underskrevet dokumenter med en direkte modtagelse.
  • Få gavnlige effekter og fordele til virksomheden såsom: tidsbesparelser, øget produktivitet, besparelser på udgifter, bedre kundeoplevelser og bedre sikkerhed.
  • Undgå at skulle manuelt scanne, underskrive og udskrive papirdokumenter.

Vis menu