Starten på meget mere end IT support

Et samarbejde mellem Fremad Amager Elite og A-one Solutions blev starten på meget mere end IT support. Samarbejdet startede med et simpelt mail problem (som viste at være meget mere end det) og sluttede med et samarbejde om IT, netværk, uddannelse og ikke mindst om fodbold.

Panik lige før Transfervinduet lukker…

Vi fik anbefalet A-one Solutions til at løse vores mail problem, men jeg havde min skepsis – inden havde 2 forskellige IT leverandører givet op – men måske 3. gang var lykkens gang, udtaler Allan Ravn.

”Kommunikation til og med omverdenen er altafgørende for en fodboldklub med ambitioner. Vi driver et meget seriøst og professionelt fodboldprojekt, hvor ambitionerne er meget høje”

”Vi var midt i et transfervindue, da vores mail holdt op med at virke eller rettere vi modtog mails som vinden blæste.

Derfor tog vi kontakt til A-one Solutions som er Microsoft partner og som tog vores udfordringer meget seriøst” fortæller Allan Ravn videre. ”til tider har jeg haft meget svær ved at skjule min frustration, især da de tidligere IT leverandører gav op.

På trods af de dårlige ods og min frustration, lovede A-one Solutions at de nok skulle få os i mål – og det gjorde de” afslutter Allan Ravn. ”vi spiller fodbold og A-one Solutions sørger for at vi kan maile med omverdenen”

Når alt i teorien virker, men virkeligheden er en anden

Per Horsted Simonsen fra A-one Solutions udtaler: ”Da jeg fik en opringning fra Fremad Amager Elite om at deres mail hos Microsoft ikke virkede, var jeg sikker på at vi nok skulle få det på plads. Det viste sig at være en større udfordring, som involverede både Microsofts specialister, samt flere af vores egne specialister. Alt var sat rigtigt op, alle test viste det samme, men alligevel virkede mailen kun periodisk”

”Må også indrømme at jeg blev mere og mere træt som tiden gik. Jeg talte jo dagligt med medarbejderne hos Fremad Amager Elite og deres frustrationer blev større og større. Kunne vi alligevel ikke finde løsningen, så ville det jo være et kæmpe selvmål”

”Derfor var glæde stor hos os og ikke mindst Fremad Amager Elite da vi endelig og glædeligt kunne RÅBE – nu virker det” siger Per Horsted Simonsen smilende.

”Det er som regel ikke løsningen der er tidskrævende når først man har fundet fejlen – det er ofte vejen hertil der tager tid”

Netværk der virker

”Da jeg hørte at A-one Solutions var i gang med at hjælpe os med vores mailproblemer, tænkte jeg med det samme at de skulle med i Øens Erhvervsnetværk”  siger Anette Jensen

”vi manglede en partner som dem i vores netværk” ”Da vores mail igen virkede, var en af mine første mails da også til Per fra A-one Solutions. Du skal med på et af vores netværksmøder, så du kan se det vi også laver” 

Per Horsted Simonsen siger hertil; ”Efter en netværksmøde
har jeg oplevet et kæmpe arrangement fra Fremad Amager Elites side og efter de første par uger har jeg fået adskillige gode og nye relationer.

Vigtigst, så har det allerede har givet os rigtig god forretning – så A-one Solutions naturligvis meldte sig ind i netværket med det samme”

”A-one Solutions har også introduceret os til Teams og andre af værktøjerne fra Microsoft 365, som vi kan bruge i dagligdagen – så vi skaber værdi til hinanden” afslutter Anette Jensen

Vil du vide mere?
Så tag fat i Per Horsted Simonsen fra A-one Solutions på mail salg@a-os.dk eller Anette Jensen fra Fremad Amager Elite på mail aj@fa-elite.dk


Vis menu