Gå ikke glip af de mange muligheder i Office 365

Gå ikke glip af de mange muligheder i Office 365

Hos A-one Solutions vil vi meget gerne præsentere dig for den rette løsning…

Lad os analyserer netop det sikkerhedsniveau du bør vælge og få Microsoft 365 Business gratis i 30 dage.

Har du yderligere spørgsmål så er du velkommen til at kontakte Per Horsted Simonsen direkte på tlf. 31 78 05 50 eller pes@a-os.dk

Uanset om du arbejder på dit kontor eller er på farten, er Office 365 klar til dig. Spørgsmålet er om du er klar til Office 365? Benytter du alle fordelene ved Office 365? Hos A-one Solutions kan vi sørge for at du er på rette spor og give dig overblik over de mange muligheder.

Enkel og automatisk licenshåndtering

Vi sikrer at du ikke betaler for meget i licens. Betal kun for dem I er og vær altid opdateret – vi vedligeholder licenserne for dig og du betaler kun en fast månedlig pris pr. medarbejder.

Dansk support

Tal med en konsulent direkte. Vi giver dig support (på dansk) når du har brug for det, så dine tjenester altid er tilgængelige og opdaterede.

Det giver mening for både dig og os.

Fleksibel support

Support på timebasis eller fri support for kr. 99.- pr. måned pr. bruger – altid support til fast lav pris, som passer til dit behov. Kontakt os for at høre mere om en løsning tilpasset dig.

Sikkerhed

Med Office 365 tager Microsoft skridtet videre inden for sikkerhed og overholdelse af regler og standarder. Og hos A-one Solutions følger vi med og hjælper dig med at sikre dine data med de rigtige indstillinger.

Nu kan du få endnu mere kontrol med indbygget beskyttelse af personlige oplysninger, gennemsigtighed og forbedrede brugerdefinerede kontrolelementer. Vi gør det nemt at forstå, hvorfor dette er den mest sikre Office. Nogensinde.

Rådgivning om mulighederne i Office 365

Vi hjælper dig i gang med at bruge Office 365, så det giver dig værdi. Vi lytter til dine behov og skræddersyer en løsning til dig.

Office-programmerne opdateres månedligt med eksklusive funktioner og sikkerhedsforbedringer og vi følger med, så vi kan hjælpe dig efterfølgende. Office 365 er fyldt med gratis værktøjer – her hjælper vi dig også gerne.

Optimering til teams

Enhver gruppe er unik og har sine egne behov og arbejdstilgange. Vi hjælper dig med alle de spændende muligheder Office 365 tilbyder, vedrørende samarbejde på tværs i en organisation.

Office 365 indeholder en integreret løsning, så alle kan samarbejde mere effektivt med teamchat, onlinemøder, samtidig redigering og sikker fildeling, gruppemail samt et socialt netværk til arbejdspladsen.

Office 365 er en skybaseret abonnementstjeneste, der samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads. Med kombinationen af markedsførende apps og effektive skytjenester gør Office 365 alle i stand til at skabe og samarbejde om ting – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Er du klar til din virksomheds digitale transformation med Office 365?

Spørgsmål eller hjælp så ring 70264850 eller mail os på support@a-os.dk.
Du kan altid booke tid til et gratis, uforpligtende inspirationsmøde

Kom i gang med det samme – vi hjælper dig i mål!

Ved at klikke på "Send" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer betingelserne beskrevet i datapolitikken. Jeg giver hermed mit udtrykkelige samtykke til, at mine personoplysninger må behandles i overensstemmelse med disse vilkår.


Vis menu