Bliv en del af en Succes og lad os varetage din IT Support som 100 vis andre virksomheder, så alle parter kan gøre det, de er bedst til.

Du vil altid være i sikre hænder hos os

Hurtig problemløsning når du har brug for det
Garanti for at løsningen af eventuelle problemer er i gang inden for en time
Drift og support er tilpasset efter dit behov og din IT-løsning
Support kan også foregå på jeres lokation (men som regel kan det klares over telefonen)

Alle IT-løsninger skal selvfølgelig vedligeholdes løbende uanset, hvor store eller små de er. Dels af sikkerhedsmæssige årsager, men også for at kunne fungere optimalt. Derfor er vores drift og support tilpasset efter netop dit behov og din IT-løsning. Du vil altid være i sikre hænder hos os, da din IT-løsning indgår som en del af vores overvågning. På denne måde fanger vores support problemerne inden I selv står med dem.

Det vigtigste for os er, at skulle der opstå problemer og du har behov for en hurtig og nem support, så er vi ikke længere væk end et enkelt telefonopkald. Du har altid adgang til vores hotline – for vi er ikke tilfredse før du er tilfreds. Vores support står til jeres rådighed uanset hvornår I har brug for det, da vi sætter en dyd i at kunne levere sikker og pålidelig IT til din virksomhed.

Således garanterer vi, at løsningen af eventuelle problemer er i gang inden for en time. Oftest går det langt hurtigere (pt. i genenmsnit under syv minutter) før du har en tekniker i røret, som er i gang med at sørge for, at I kan arbejde videre. Hvis det er nemmere for jer, at fejlretningen foregår hos jer, er det naturligvis den løsning, vi vælger. Oftest er I dog kørende igen efter blot en opringning til os.

Kom i gang med det samme – vi hjælper dig i mål!

Ved at klikke på "Send" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer betingelserne beskrevet i datapolitikken. Jeg giver hermed mit udtrykkelige samtykke til, at mine personoplysninger må behandles i overensstemmelse med disse vilkår.


Vis menu