Bitwarden Enterprise – den førende password administrator

Få styr på alle jeres adgangskoder med Bitwarden Enterprise

I en tid, hvor vi bruger flere og flere digitale platforme, er det mere end nogensinde før vigtigt at beskytte vores passwords og fortrolige oplysninger.

Det er blevet oftere, at vi i nyhederne hører historier om endnu et stort datalæk, stigende cyberkriminalitet eller om et nyt hackerangreb, der har ramt virksomheder og organisationer.

Som rådgiver inden for IT-sikkerhed vil vi derfor gerne fortælle dig om en løsning, der kan gøre det lettere for dig og din organisation at administrere og beskytte jeres passwords. 

Bitwarden Enterprise 

Bitwarden har udviklet Bitwarden Enterprise specielt til virksomheder og organisationer. 

Versionen er designet til at indeholde funktioner og værktøjer der gør samarbejde mere effektivt, ved at dele adgangskoder og administrere brugeradgang på tværs af organisationen.  

Bitwarden Enterprise er en central password management-løsning, der gør det muligt for dig at håndtere alle dine passwords og fortrolige oplysninger på en sikker og pålidelig måde. 

Password management-løsning der skalerer med din virksomhed

Sikre produktivitet – gør det hurtigere for dit team at dele adgangskoder mellem kollegaer nemt og sikkert

Reducer risici mod cybersikkerheden – etabler et forsvar mod databrud ved gøre adgangskodepolitikkerne for medarbejdere stærkere

Integrer problemfrit – med Bitwarden integreres det med dit eksisterende virksomhedsmiljø, såsom SSO og katalogtjenester

Styrk dine medarbejders sikkerhed i flexarbejdet – en ekstra IT-sikkerhed med gratis Bitwarden Families-planer til hjemmet

Du får en 7 dages gratis prøveperiode af Bitwarden for Enterprise 

Efterfølgende er dit og jeres fælles abonnement månedligt på 33,95kr pr. bruger (5USD), desuden hos Bitwarden Enterprise kan du også tilføje en supportpakke til dit abonnement, for kun 10kr. pr. bruger om måneden.

Supportpakken inkluderer teknisk support og ekstra sikkerhedsfunktioner, så du kan føle dig tryg og sikker på din password management-løsning. 

Abonnementet er med ubegrænset brugere og med ekstra sikkerhedsfeatures hvor end i arbejder fra.

Med Bitwarden Enterprise kan du: 

  • Centralisere jeres password administration, så du slipper for at bekymre dig om, om passwords er for svage eller bliver delt på usikre måder. 

  • Tilpasse jeres sikkerhedspolitik, så den passer til jeres organisation og behov, og dermed sikre, at alle medarbejdere følger samme retningslinjer for sikker password-styring. 

  • Have adgang til robuste sikkerhedsfunktioner, der hjælper med at beskytte dine fortrolige oplysninger mod hackerangreb og andre sikkerhedstrusler. 

  • Generere, gemme og administrere dine adgangskoder. Appen opfinder stærke og tilfældige adgangskoder som er svære at gætte eller hacke, og frygt ikke om du glemmer dine koder, for med en password management-løsning, får du hjælp til at huske. 

“Bitwarden er en løsning på hovedpine i virksomhedsklassen. Slut med usikkerhed og tilnærmelse af processer omkring password management. Ikke mere usikret deling. Den har alle de funktioner, du forventer af en open source-platform.”

– Alberto Gaiga, Intesys CEO

“Ved at gøre sikkerhed enkel via løsninger som password managers kan sikkerhedsledere udstyre og sætte brugerne i stand til at lykkes med deres opgaver”

Seneste forskningsrapport

Læs mere i rapporten fra 451 Research

Som rådgiver i IT-sikkerhed vil vi varmt anbefale Bitwarden Enterprise til organisationer, der ønsker en sikker og pålidelig måde at administrere deres passwords.

Vi opfordrer til snak og deling med kollegaer, om at tage stilling til jeres digitale sikkerhed,

Har det fanget din og jeres interesse?

Kontakt os i dag om en uforpligtende samtale, og hør hvordan Bitwarden Enterprise kan hjælpe dig og din organisation med at styrke jeres password sikkerhed.


Vis menu