10 genveje du gerne vil kende i Microsoft Teams

Det er ingen hemmelighed at vi hos A-one Solutions arbejder med løsninger fra Microsoft og i disse tider kommer vi ikke uden om Microsoft Teams. Programmet er blevet en stor del af vores hverdag ligesom Outlook har været det i mange år.

Microsoft Teams er den samarbejdshub i Microsoft 365, der forener personerne, værktøjerne og indholdet, som gør dit team mere engageret og effektivt.

Og når vi taler effektivitet kan vi ligeså godt tale om de smarte funktioner eller tastaturgenveje der findes i Teams.

Din hverdag med Teams bliver hurtigt nemmere med disse tricks. Og det kræver ikke at du er super bruger i forvejen – men det kan du jo blive.

Når du er i online møde

Du vil helt sikkert sikre dig, at dit fokus er på mødeindholdet i stedet for at finde ud af, hvordan du deler din skærm. Nedenfor er nogle genveje for at gøre det nemt for dig at tænde eller slukke kameraet og hurtigt slå det fra, eller gøre dig selv lydløs hvis der er baggrundsstøj. Dette vil hjælpe dine møder med at køre mere problemfrit.

CTRL + SHIFT + M

Mute (lydløs) til og fra

CTRL + SHIFT + O

Tænde/slukke kameraet

Når du chatter og samarbejder

Gør det lettere at arbejde sammen med dine kolleger. Med disse genveje kan du nemt starte samtaler, søge efter indhold og hurtigt redigere beskeder.

CTRL + N

Start en ny samtale (chat)

CTRL + O

Vedhæft en fil

CTRL + O

Vedhæft en fil

Når du navigerer i Microsoft Teams

Lær at reducere dine klik når du bevæger dig rundt i Teams. Disse genveje hjælper dig med at bevæge dig mellem dine chats, grupper og opkald og hurtigt søge information.

CTRL + 1 + 2 + 3

Naviger op og ned på venstre navigationsskinne. (dvs. Ctrl + 1 = Aktivitetsfeed; Ctrl +2 = Chat; Ctrl + 3 = Grupper osv.)

CTRL + E

Hurtig adgang til søgefeltet i toppen af Teams

CTRL + / (numerisk tastatur)

Se en liste med alle de smarte kommandoer du kan bruge, hurtig adgang til indhold eller indstilling af din status.

Når du vil udtrykke følelser

Microsoft Teams gør det let for dig at dele dine følelser gennem teams. Hvis du ikke kan finde den rigtige emoji i emoji-biblioteket under meddelelsesfeltet, er der en genvej til at finde mange flere!

:word

Skriv et kolon ligefor ordet og opdag hvordan systemet finder en række forslag til dig.

Kan du ikke få nok af genveje?

Indtast Ctrl + . (punktum) for flere genveje.

Se oversigten via genvejstasten eller ved at klikke på din profil i øverste højre hjørne og klikke på tastaturgenveje.

Telefoni nu er en mulighed for alle brugere i Microsoft (Office) 365, så du hermed kan samle al kommunikation i Teams.

Opkald i Teams starter med Microsoft Telefonsystem. Det leverer de opkaldsfunktioner, som alle organisationer har brug for. Par det med direkte routing eller opkaldsabonnementer, så folk kan foretage og modtage opkald.

Læs mere på Microsofts hjemmeside om denne mulighed.

Vælg, hvad der fungerer til din virksomheds behov. Tal med din it-partner hos A-one Solutions så hjælper vi dig i gang med din næste digitale telefonløsning.

Ring i dag på 70 26 48 50


Vis menu