Microsoft Defender for Business

Microsoft Defender for Business

– Microsoft Defender for Business er en omkostningseffektiv og brugervenlig løsning, designet til små og mellemstore virksomheder (op til 300 ansatte)

Cyberkriminalitet er på konstant fremmarch, digitale trusler og angreb ses hyppigere som automatiseret og tilfældige. 

Små og mellemstore virksomheder er blevet særlige attraktive og nemme mål for hackere og cyber angreb. 

Disse virksomheder står over for en uhyggelig digital virkelighed, hvor et enkelt brud eller øjebliks sårbarhed kan få alvorlige konsekvenser. 

Angrebene har nået epidemiske proportioner. Når vi skriver at de er tilfældige, er det fordi virksomhederne på uforudsigelige tidspunkter, kan modtage ondsindede trusler, der spreder sig som ild i tørt græs.  

Ransomware-, malware- og phishing-angreb truer med at lamme virksomhedernes drift, stjæle fortrolige og følsomme data og efterlader de berørte med følelsen af krænkelse og offer for virtuelt tyveri, før de får set sig om. 

Du tænker måske, hvad vil de bruge vores data til, hvorfor lige os?  

Desværre er det ikke kun store virksomheder med massive sikkerhedsbudgetter, der er i fare. 

Over 50% af ransomware-angreb, oven på stigningsprocent på 300% fra sidste år, har været rettet mod små virksomheder. 

De virksomheder som måske ikke har taget de rette foranstaltninger, har færre ressourcer eller mangler viden om sikkerhed for at stå imod de vilkårlige trusler.  

Traditionelle antivirusløsninger giver desværre kun begrænset beskyttelse til virksomheder og efterlader dem sårbare over for ukendte trusler, ondsindede hjemmesider og angribere, der let kan undgå at blive opdaget.

Microsoft Defender for Business er den ideelle løsning for virksomheder, da den ikke kun er omkostningseffektiv, men også utroligt brugervenlig.

Den tilbyder en omfattende sikkerhedsløsning for enheder og servere, der omfatter funktioner som Endpoint Detection and Response, næste generations antivirus, automatiseret efterforskning og afhjælpning samt evnen til at opdage og håndtere sårbarheder.

Vejen vi anbefaler og guider dig ned ad, indebærer at investere i moderne og effektive sikkerhedsløsninger.  

I disse dage er Microsoft et softwarefirma, som lægger deres fokus på tilbud om software til forskellige platforme. Hertil sikrer de levering af endpoint sikkerhed på tværs af platformene.

Endpoints som Windows og macOS, mobilenheder som Android eller iOS, eller virtuelle skriveborde som Windows 365 eller Azure Virtual Desktop. 

Det vigtige for os er, at din IT-sikkerhed skræddersyes efter dine behov. Om det inkluderer arbejdscomputere, arbejdsmobil eller brug af virtuelle desktops, så dækker Defender klienten over de værktøjer du opererer med i dit arbejde.  

Priser og introduktion til gratis 30 dages prøveperiode:

 

Forskellen på enten Microsoft Defender for Business/Premium, Plan 1 eller Plan 2

Der findes tre licenser til Microsoft Defender: 

Defender for Endpoint Plan 1, Defender for Endpoint Plan 2 og Defender for Business.

  • En Plan 1-licens er begrænset og indeholder kun antivirusfunktioner.
  • Defender for Endpoint Plan 2 er den ældste og standardplan, og den dækker funktioner som Antivirus, Endpoint Detection & Response (EDR), Attack Surface Reduction, Advanced Hunting og Automated Investigation and Response.
  • Defender for Business er en licens, der er skræddersyet til små og mellemstore virksomheder, hvis funktionssæt ligger mellem Plan 1 og Plan 2. I denne artikel fremmer vi funktionerne i Defender for Business.

Har man allerede Business Premium installeret, er Defender for Business en del af pakken – der er ikke tillægsgebyrer.

Når det kommer til omkostninger ved Microsoft Defender for Business, koster standalone-produktet 20,42 DKK(3 USD) pr. bruger pr. måned. 

Sammenlignet med dette er prisen for Microsoft Business Premium-produktet 149,77 DKK (22 USD) pr. bruger pr. måned. 

Det er dog værd at bemærke, at Premium-produktet er en omfattende softwarepakke, der ud over Microsoft Defender for Business også inkluderer Office-apps, Azure Information Protection, Azure Active Directory Premium P1, Azure Virtual Desktop og Microsoft Intune.

Du har måske allerede Microsoft 365 business standard, Office 365 E3 eller Microsoft 365 E3. Men hvad du måske ikke ved, er at du underudnytter din Microsoft 365 licens

Vi vil gerne informere om, at du er du en licensjustering væk fra at have sikkerhed af Microsofts top EDR system – via Microsoft Defender for Business

Det er Microsofts AI, machine learning, cloud connected endpoint detection og response system integreret i Microsofts 365 i Azure Active Directory (Azure AD). 

Microsoft Defender for Business er en direkte konkurrent til andre EDR services (EDR = Endpoint Detection Response)

 

Gennemse kravene for Microsoft Defender for Business

I følgende tabel vises de grundlæggende krav, du skal bruge for at konfigurere og bruge Defender for Business.

Ved investering i Microsoft Defender for Business, kan små og mellemstore virksomheder stå imod den digitale krigsførelse og forsvare sig selv mod de mest avancerede og tilfælde cyberangreb.

Det er en investering i fremtiden, der beskytter virksomhedens økonomi, omdømme og vigtigt af alt, overlevelsens for virksomheden.  

Så hvis du vil sikre din virksomheds sikkerhed, er Microsoft Defender for Business din bedste allierede i kampen mod cybertruslerne.

Det er din nøgle til at beskytte, bevare og bygge en stærk virksomheds i en digital tidsalder, hvor den rette sikkerhed er afgørende og nødvendig.  


Vis menu