Kunde hos A-one

Ingen kunder er ens og derfor tager vi ikke udgangspunkt i færdige standardløsninger: Løsningerne bliver skræddersyet til netop jeres behov

Grundet denne helt unikke struktur og en yderst effektiv supportafdeling, løser vi alle opgaver let og enkelt og til den bedst mulige pris for dig. Igennem hele processen tager vi ansvar for alle vores handlinger både i processen op til at du bliver kunde, mens du er kunde og eventuelt efter endt aftale.

 

Fra tanke til handling

Sammen med dig analyserer vi jeres arbejdsgange og ønsker til en fremtidig IT-løsning, så du som kunde, altid kan være tilfreds. Fra første kundemøde og til din nye IT-løsning er taget i brug, følger vi nogle faste procedurer således, at vi fanger alle vigtige detaljer.

Med mere end 15 års erfaring er vi sikre på, at vi kan garantere dig en komplet IT-løsning, som passer 100 % til dine behov. Derfor tør vi godt indgå aftaler, som indebærer, at du først betaler når du er tilfreds.

 

Kunde hos A-one Solutions

Som en del af vores samarbejde, får du løbende rådgivning omkring udviklingen indenfor IT – uanset om det er en simpel udskiftning af en PC eller en mere kompleks it-strategi.

Vores samarbejde omfatter også, at du som kunde altid kan regne med, at sikkerheden af din IT er i top, da vi dagligt kontrollerer sikkerheden bag din IT-løsning og overvåger den 24 timer i døgnet.

På denne måde opstår der ikke uventede problemer, som vi ikke kender til.

Personlig support er en af vores helt store spidskompetencer og derfor tillader vi os at sige, at vi har Danmarks bedste supportere. Vi sørger for, at du altid får en hurtig og effektiv support således, at du ikke skal bruge unødig tid på lange supportsamtaler.

Som en yderligere del af vores samarbejde, har vi også status- og opfølgningsmøder, hvor vi sikrer os, at alt er, som det skal være og at du stadig er tilfreds med din IT-løsning.

Vi følger op på, om en eventuel fejl er blevet rettet eller om der er opstået nye behov hos jer, som gør, at der skal foretages ændringer i forhold til jeres IT-løsning.

 

Efter et eventuelt endt samarbejde

Alle vores IT-løsninger bygger på standarder, som gør det let og enkelt at flytte din IT-løsning andetsteds. Du er som kunde omfattet af vores Exit-strategi og er derfor sikret hjælp og rådgivning i forbindelse med en eventuel flytning.

Vores fornemmeste opgave er, at du altid er tilfreds med den personlige support og ikke mindst vores løsning, således du aldrig vælger at bruge vores Exit-plan.

Din virksomhed kan dog udvikle sig i anden retning rent IT-mæssigt og derfor er den rigtige Exit-plan din sikkerhed. Vores Exit-strategi tager hånd om alle aspekter, så et eventuelt Exit påvirker jeres drift mindst muligt.


Vis menu