Artikler

Starten på meget mere end IT support

Et samarbejde mellem Fremad Amager Elite og A-one Solutions blev starten på meget mere end IT support. Samarbejdet startede med et simpelt mail problem (som viste at være meget mere end det) og sluttede med et samarbejde om IT, netværk, uddannelse og ikke mindst om fodbold.

10 genveje du gerne vil kende i Microsoft Teams

Microsoft Teams er den samarbejdshub i Microsoft 365, der forener personerne, værktøjerne og indholdet, som gør dit team mere engageret og effektivt. Og når vi taler effektivitet kan vi ligeså godt tale om de smarte funktioner eller tastaturgenveje der findes i Teams.

Sikkerhed med Microsoft 365

Da der er stigende trusler omkring misbrug af Office 365 konti, anbefaler vi at man skruer op for sikkerheden.

Office 365 password

I dag er det desværre ikke nok blot at, logge på med e-mailadresse og password. Et kompleks password er et skridt i den rigtige retning, men ikke nok. Det er simpelthen for let at aflure eller få fat i, derved er vejen banet til dine mails og data.

Office 365 backup – har du tænkt på det?

Har du kontrol over dine Office 365-data? Har du adgang til alle de ting, du har brug for?
Hos A-one Solutions, hører vi tit svaret: “Selvfølgelig har jeg det” eller “Microsoft tager sig af det hele.”
Men hvis du virkelig tænker det igennem – er du så sikker?

Mailkryptering med Office 365

Datatilsynet skærper sin praksis om kryptering. I 2019 gælder der nye krav til private virksomheders kryptering af e-mails.

Overvejer du Azure?

Oplev totalt ejerskab af omkostninger og sikker drift. Og ikke mindst en nem skalering af din forretning og drift. Slut dig til iværksættere, offentlige myndigheder og hovedparten af de største virksomheder, der anvender Microsoft Azure i dag.

Har du råd til ikke at tænke på sikkerhed?

IT-firma tilbyder corona-hjælpepakker for at bygge bro til fremtiden Flere og flere virksomheder lægger deres ressourcer ud i skyen. Cloud eller skyen er virkelig blevet et trendy ord i disse dage. Det gør også at vi må have en anden IT-sikkerhed end tidligere. Det behøver faktisk ikke at koste mere, men ofte skal man blot

Husk at følge os på LinkedIn eller Facebook, hvor du også kan finde nyheder og nyttige informationer indenfor it verdenen, leveret af A-One Solutions.

Du kan se vores link til vores sociale medier her i teksten eller i bunden af siden.


Vis menu