Lad os præsentere dig for et stærkere samarbejde med Microsoft Teams i Office 365

Fordele med Teams i Office

Skab kontakt på tværs af enheder. Vellykket kommunikation kræver de rette lydenheder, og vores partnere tilbyder stabile, certificerede telefoner og tilbehør, der forbedrer din oplevelse.
Kommuniker ved hjælp af chat, møder og opkald. Teams er én samlet løsning til chat og onlinemøder.
Samarbejd med andre vha. integrerede Office 365-apps. Rediger samtidigt, del filer med populære Office 365-apps såsom Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint og Power BI.
Foretag opkald i Office 365 og Teams. Kombineret med et Telefonsystem, et Opkaldsabonnement og/eller Direkte routing bliver Office 365 i stand til at levere en komplet opkaldsoplevelse på global plan.

Microsoft Teams i Office 365 tilbyder en komplet onlinemødeløsning

Vær vært for lyd-, video- og webkonferencer med enhver i eller uden for din organisation. Få funktioner såsom planlægningsassistance, notetagning, skrivebordsdeling, upload af filer og chatmeddelelser.
Vi vil meget gerne i dialog med dig, hvis du har ønsker om at se nærmere på dette spændende Office miljø. Kontakt os allerede i dag for en demo.

Skab kontakt på tværs af enheder

Enheder spiller en afgørende rolle i konsistente video- og stemmeoplevelser af høj kvalitet.

Microsoft Teams vil være understøttet af en bred vifte af opkalds- og møderumsenheder, som alle forbedrer din oplevelse på kontoret, i konferencerummet, eller mens du er ude.

Udvid med USB- og bluetooth udstyr, diverse skrivebords- og konferencerumstelefoner samt møderumssystemer fra alle større udbydere.

Designet til din virksomhed

Ønsker du at gå all-in? Foretag tydelige, driftsikre opkald med Microsoft Teams

Kombineret med et telefonsystem, et opkaldsabonnement og/eller direkte routing bliver Office 365 i stand til at levere en komplet opkaldsoplevelse i Teams på global plan.

Denne løsning henvender sig til de virkelig seriøse spillere, som ønsker en komplet digital kommunikationsløsning.

Telefonsystem giver adgang til opkaldsstyring og PBX-funktionaliteter i Office 365, og erstatter dermed effektivt din telefonihardware i det lokale miljø. Kombiner dette med Direkte routing eller Opkaldsabonnement, så dine brugere får de fulde opkaldsfunktioner i Office 365.

  • Telefonsystem i skyen
  • Central administration
  • Enhedsfleksibilitet
  • Indbygget sikkerhed
  • Opkaldsrapportering
  • Identitetsstyring

Kom i gang med det samme – vi hjælper dig i mål!

Ved at klikke på "Send" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer betingelserne beskrevet i datapolitikken. Jeg giver hermed mit udtrykkelige samtykke til, at mine personoplysninger må behandles i overensstemmelse med disse vilkår.


Vis menu