Hardware & Software

Server & Storage

A-one Solutions giver kompetent rådgivning, startende i analysefasen til slut med implementering og efterfølgende vedligeholdelse. Vi rådgiver både i forbindelse med opgradering af en eksisterende løsning og de situationer, hvor der er tale om en ny løsning. Vi har fokus på at levere løsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Vores konsulenter har stor erfaring og viden om løsninger, teknologier og markedstrends fra et bredt udvalg af producenter. Dermed kan du forvente at en uvildig sparring til en optimal løsning, uanset om dit behov er lille eller stort.

Backup & Recovery

A-one Solutions tilbyder en uforpligtende gennemgang af din nuværende løsning og sparring omkring mulige løsninger på markedet. Vi forstår vigtigheden i at dine data er fuldt beskyttet, og at du til enhver tid har mulighed for hurtigt at gendannelse af data, uanset om du har mindre eller større mængder af data. En effektiv bakupløsning er yderst vigtig for at undgå datatab, hvis uheldet skulle være ude.

Vi hjælper dig med at optimere din databeskyttelse samt lave en fleksibel og pålidelig backup- og recoveryproces på mest omkostningseffektiv mulige måde.

PC

A-one Solutions har fokus på god rådgivning om forskellige muligheder både i forhold til bærbare og stationære.  Vi rådgiver om pålidelige løsninger til et fornuftigt budget og udvælger løsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov. Vi kan stå for klargøring af maskinerne, image udrulning, registrering af onsite service osv, så maskinerne at lige til at tage i brug ved levering.

Vi har et stort produktudvalg fra kendte leverandører. Lad os hjælpe dig med at finde en løsning, der matcher dine behov her.

Software

Software løsninger og licens håndtering kan ofte blive lidt af en jungle at finde rundt i. Vi har specialister siddende på langt de fleste områder og rådgiver om optimale løsninger, belyser muligheder og begrænsninger, samt står for licenshåndtering. Der kommer ofte nye licensregler og vi ved, at der er mange penge at spare ved at købe licenser på det rigtige licensprogram. Vi tilbyder både enkelt stående licenser, samt løsninger hvor softwaren indgår i en samlet pakke med hardware, installation, drift og vedligeholdelse.

Vores software løsninger dækker bl.a. licens håndtering, installation, tilretning og support af:

  • Virtualisering (Hyper-V, VMware)
  • Microsoft Windows Server, Remote Desktop, System Center, Exchange Server, SharePoint, SQL Server
  • Backup software
  • IT-sikkerhedsprodukter
  • Software fra førende producenter

AV-løsninger

A-one Solutions leverer professionelle AV-løsninger, projektorer, videokonference og relateret tilbehør. Vi har høj kompetence og erfaring, og tilbyder de nyeste og mest interessante produkter og løsninger inden for denne verden.

Vores AV-udstyr dækker over løsninger, hvor der kan indgå projektor, professionelle monitorer, interaktivt whiteboard og digital presenter.

Videokonference er effektiv kommunikation kombineret med fleksibilitet og produktivitet. Mange virksomheder har behov for at kunne afholde møder over lange afstande uden tidsspilde og med maksimalt udbytte. Med løsninger fra Lifesize og AVer er du sikret prisvindende og professionel videokonference, uanset om behovet er en cloud løsning, den enkelte arbejdsstation, det store mødelokale eller implementering af videomøder i hele organisationen.

Tilbehør

A-one Solutions tilbehørs forretning omfatter alt f.eks. lige fra forbrugsstoffer, kabler, mus & tastaturer til headset. Vi har et bredt sortiment med kendte leverandører, som er repræsenteret på vores webshop.

Vores holdning er, at det skal være yderst nemt, hurtigt og simpelt at finde disse tilbehørs produkter. Derfor har vi integreret forskellige guides og hurtige søgemuligheder i vores webshop, lige ledes findes der kundespecifikke favoritlister osv.